Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Hotel

Yu Zuo

Hotel Hotel ini terletak di dalam tembok Kuil Dai, di dasar Gunung Tai. Matlamat para pereka adalah untuk mengubah reka bentuk hotel untuk memberikan para tetamu tempat penginapan yang tenang dan selesa, dan pada masa yang sama, membolehkan para tetamu mengalami sejarah dan budaya unik kota ini. Dengan menggunakan bahan-bahan sederhana, nada ringan, pencahayaan lembut, dan karya seni yang dipilih dengan teliti, ruang itu menampilkan rasa sejarah dan kontemporari.

Nama Projek : Yu Zuo, Nama pereka : Guoqiang Feng and Yan Chen, Nama pelanggan : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Yu Zuo Hotel

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.