Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Simulator Untuk Pengendali Forklift

Forklift simulator

Simulator Untuk Pengendali Forklift Simulator untuk pengendali forklift dari Sheremetyevo-Cargo adalah mesin khas yang direka untuk latihan dan pemeriksaan kelayakan pemandu forklift. Ia mewakili kabin dengan sistem kawalan, tempat duduk dan layar panorama lipat. Bahan badan simulator utama adalah logam; terdapat juga unsur plastik dan lapisan ergonomik yang diperbuat daripada busa poliuretana yang tidak terpisahkan.

Nama Projek : Forklift simulator, Nama pereka : Anna Kholomkina, Nama pelanggan : Sheremetyevo-Cargo.

Forklift simulator Simulator Untuk Pengendali Forklift

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.