Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

Meet the Chef

Kalendar Bagaimana kalendar korporat dapat membawa lebih banyak perniagaan ke restoran tempatan Thailand di negara luar? Bagaimana dengan mewujudkan lebih banyak pertunangan dengan kalendar menggunakan QR Code untuk melihat klip video 'Secret Recipe' hidangan khas 12 restoran tempatan Thailand. Klip akan dimuat naik ke laman Jaringan Sosial untuk senang dikongsi. Lebih banyak paparan akan membantu restoran lebih dikenali dan boleh menyebabkan penjualan lebih banyak. Akibatnya, pengusaha individu tempatan dapat berdiri sendiri, menjalankan perniagaan pilihan mereka, tidak perlu meninggalkan kampung halaman mereka.

Kad Mesej

Pop-up Message Card “Leaves”

Kad Mesej Daun adalah kad mesej yang menampilkan motif daun pop timbul. Cerahkan mesej anda dengan sentuhan ekspresif hijau bermusim. Didatangkan dalam satu set empat kad berbeza dengan empat sampul surat. Reka bentuk yang berkualiti mempunyai kekuatan untuk mengubah ruang dan mengubah pemikiran penggunanya. Mereka menawarkan keselesaan melihat, memegang dan menggunakan. Mereka dipenuhi dengan cahaya dan elemen kejutan, memperkaya ruang. Produk asli kami direka menggunakan konsep Life with Design.

Kalendar

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendar Kit kraf kertas ZOO mudah dipasang. Tidak perlu gam atau gunting. Berkumpul dengan memasang bahagian dengan tanda yang sama. Setiap haiwan akan mempunyai kalendar dua bulan. Reka bentuk yang berkualiti mempunyai kekuatan untuk mengubah ruang dan mengubah pemikiran penggunanya. Mereka menawarkan keselesaan melihat, memegang dan menggunakan. Mereka dipenuhi dengan cahaya dan elemen kejutan, memperkaya ruang. Produk asli kami direka menggunakan konsep Life with Design.

Kalendar

Calendar 2014 “Safari”

Kalendar Safari adalah kalendar haiwan kraf kertas. Tanggalkan dan pasangkan 6 helai dengan 2 kalendar bulanan di sisi. Lipat bahagian badan dan sendi di sepanjang lipatan, perhatikan tanda pada sendi, dan pasangkan seperti yang ditunjukkan. Reka bentuk yang berkualiti mempunyai kekuatan untuk mengubah ruang dan mengubah pemikiran penggunanya. Mereka menawarkan keselesaan melihat, memegang dan menggunakan. Mereka dipenuhi dengan cahaya dan elemen kejutan, memperkaya ruang. Produk asli kami direka menggunakan konsep Life with Design.

Hiasan Botol

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Hiasan Botol Emas vodka Lithuania yang bersinar emas. Black Edition ”mewarisi penampilan eksklusifnya dari seni rakyat Lithuania. Rhombus dan tulang ikan herring, digabungkan dari kotak kecil, adalah corak yang sangat biasa dalam seni rakyat Lithuania. Walaupun merujuk kepada motif nasional ini memperoleh bentuk yang lebih moden - refleksi masa lalu yang misterius diubah menjadi seni moden. Warna keemasan dan hitam yang dominan menekankan proses penapisan vodka yang luar biasa melalui penapis arang batu dan emas. Inilah yang menjadikan "Emas vodka Lithuania. Edisi Hitam ”begitu halus dan jernih.

Kalendar

Calendar 2014 “Flowers”

Kalendar Reka bentuk bilik, bawa musim - Kalendar Bunga dilengkapi dengan reka bentuk pasu yang menampilkan 12 bunga yang berbeza. Cerahkan hidup anda setiap bulan dengan bunga bermusim. Reka bentuk yang berkualiti mempunyai kekuatan untuk mengubah ruang dan mengubah pemikiran penggunanya. Mereka menawarkan keselesaan melihat, memegang dan menggunakan. Mereka dipenuhi dengan cahaya dan elemen kejutan, memperkaya ruang. Produk asli kami direka menggunakan konsep Life with Design.