Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penjenamaan Salon Kecantikan

Silk Royalty

Penjenamaan Salon Kecantikan Objektif proses penjenamaan adalah meletakkan jenama dalam kategori kelas atas dengan melihat dan merasakan menyesuaikan diri dengan trend global dalam bidang solek dan penjagaan kulit. Cantik di bahagian dalaman dan luarannya, menawarkan pelanggan percutian mewah untuk berundur untuk rawatan diri dan diperbaharui. Berjaya menyampaikan pengalaman kepada pengguna tertanam dalam proses reka bentuk. Oleh itu, Alharir Salon telah dikembangkan, mengekspresikan kewanitaan, elemen visual, warna dan tekstur mewah dengan memperhatikan perincian halus untuk menambahkan lebih banyak keyakinan dan keselesaan.

Kerusi Pesanan

Kepler 186f

Kerusi Pesanan Asas struktur kerusi lengan Kepler-186f adalah wajan, dipateri dari dawai keluli yang mana unsur-unsur yang diukir dari oak diikat dengan bantuan lengan tembaga. Pelbagai pilihan penggunaan angker digabungkan selaras dengan unsur ukiran kayu dan perhiasan. Objek seni ini mewakili eksperimen di mana prinsip estetik yang berbeza digabungkan. Ini dapat digambarkan sebagai "Barbar atau Baroque Baru" di mana bentuk kasar dan indah digabungkan. Sebagai hasil dari improvisasi, Kepler menjadi berlapis-lapis, disertakan dengan subteks dan perincian baru.

Pembungkusan

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Pembungkusan Air KRYSTAL melambangkan intipati kemewahan dan kesejahteraan dalam sebotol. Menampilkan nilai pH alkali 8 hingga 8,8 dan komposisi mineral yang unik, air KRYSTAL hadir dalam botol prisma lutsinar persegi yang menyerupai kristal berkilau, dan tidak berkompromi pada kualiti dan kemurnian. Logo jenama KRYSTAL ditampilkan dengan halus pada botol, menonjolkan sentuhan tambahan dari pengalaman mewah. Sebagai tambahan kepada kesan visual botol, botol PET dan kaca berbentuk persegi dapat dikitar semula, mengoptimumkan ruang dan bahan pembungkusan, sehingga menurunkan jejak karbon secara keseluruhan.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" dikembangkan sebagai vodka premium. Reka bentuknya minimalis, baik dalam bentuk botol dan warnanya. Botol silinder sederhana dan warna yang terhad (putih, warna kelabu, hitam) menekankan kesucian kristal produk, dan keanggunan dan gaya pendekatan grafik minimalis.

Pemasangan Optik

Opx2

Pemasangan Optik Opx2 adalah pemasangan optik yang meneroka hubungan simbiotik antara alam dan teknologi. Hubungan di mana corak, pengulangan, dan irama menggambarkan pembentukan semula jadi dan operasi proses pengkomputeran. Geometri tertutup pemasangan, kelegapan sesaat dan / atau ketumpatan serupa dengan fenomena pemanduan oleh ladang jagung atau dijelaskan dalam teknologi sambil melihat kod binari. Opx2 membina geometri yang kompleks dan menantang persepsi jumlah dan ruang.

Terobosan Reka Bentuk Grafik

The Graphic Design in Media Conception

Terobosan Reka Bentuk Grafik Buku ini adalah mengenai reka bentuk grafik; ia memberikan gambaran yang jelas, terperinci pada struktur reka bentuk sebagai proses yang digunakan untuk berkomunikasi dengan khalayak dengan budaya yang berbeza melalui kaedah reka bentuk merangkumi makna reka bentuk grafik sebagai peranan, Proses reka bentuk sebagai teknik, Reka bentuk jenama sebagai konteks pasaran, Reka bentuk pembungkusan dengan templat yang disediakan dan mengandungi karya dari kreatif yang sangat imaginatif, yang digunakan untuk menunjukkan prinsip reka bentuk.