Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Poster Pameran

Optics and Chromatics

Poster Pameran Tajuk Optik dan Kromatik merujuk kepada perbahasan antara Goethe dan Newton mengenai sifat warna. Perbahasan ini diwakili oleh pertembungan dua komposisi bentuk huruf: satu dikira, geometri, dengan kontur tajam, yang lain bergantung pada permainan bayangan berwarna-warni. Pada tahun 2014 reka bentuk ini berfungsi sebagai penutup untuk Pantone Plus Artist Covers.

Hiburan

Free Estonian

Hiburan Dalam karya seni yang unik ini, Olga Raag menggunakan surat khabar Estonia dari tahun ketika kereta itu mula dihasilkan pada tahun 1973. Surat khabar kuning di Perpustakaan Nasional difoto, dibersihkan, diselaraskan, dan diedit untuk digunakan pada projek ini. Hasil akhir dicetak pada bahan khas yang digunakan pada kereta, yang berlangsung selama 12 tahun, dan diperlukan 24 jam untuk digunakan. Estonia Percuma adalah kereta yang menarik perhatian, mengelilingi orang-orang dengan tenaga positif dan emosi nostalgia, masa kecil. Ini mengundang rasa ingin tahu dan pertunangan dari semua orang.

Pembungkusan Teh Kering

SARISTI

Pembungkusan Teh Kering Reka bentuknya adalah bekas berbentuk silinder dengan warna-warna cerah. Penggunaan warna dan bentuk yang inovatif dan menerangi mencipta reka bentuk yang harmoni yang mencerminkan infus herba SARISTI. Apa yang membezakan reka bentuk kami ialah kemampuan kami untuk memberikan sentuhan moden kepada pembungkusan teh kering. Haiwan yang digunakan dalam pembungkusan mewakili emosi dan keadaan yang sering dialami orang. Sebagai contoh, burung Flamingo mewakili cinta, beruang Panda mewakili kelonggaran.

Pembungkusan Minyak Zaitun

Ionia

Pembungkusan Minyak Zaitun Oleh kerana orang Yunani kuno biasa melukis dan merancang setiap amphora (bekas) minyak zaitun secara berasingan, mereka memutuskan untuk melakukannya hari ini! Mereka menghidupkan dan menerapkan seni dan tradisi kuno ini, dalam pengeluaran moden kontemporari di mana setiap botol yang dihasilkan mempunyai corak yang berbeza. Setiap botol direka secara individu. Ini adalah reka bentuk linier yang unik, terinspirasi dari corak Yunani kuno dengan sentuhan moden yang meraikan warisan minyak zaitun vintaj. Ini bukan lingkaran setan; ia adalah garis kreatif yang terus berkembang. Setiap barisan pengeluaran menghasilkan 2000 reka bentuk yang berbeza.

Penjenamaan

1869 Principe Real

Penjenamaan 1869 Principe Real ialah penginapan dan sarapan yang terletak di tempat paling bergaya di Lisbon - Principe Real. Madonna baru sahaja membeli sebuah rumah di kawasan kejiranan ini. B&B ini terletak di sebuah istana lama tahun 1869, mengekalkan daya tarikan lama yang bercampur dengan dalaman kontemporari, memberikannya rupa dan nuansa yang mewah. Penjenamaan ini diperlukan untuk memasukkan nilai-nilai ini ke dalam logo dan aplikasi jenama untuk menggambarkan falsafah tempat penginapan yang unik ini. Ini menghasilkan logo yang menggabungkan fon klasik, mengingatkan nombor pintu lama, dengan tipografi moden dan perincian ikon tempat tidur bergaya di L of Real.

Reka Bentuk Pembungkusan Bir Bavarian

AEcht Nuernberger Kellerbier

Reka Bentuk Pembungkusan Bir Bavarian Pada abad pertengahan, kilang bir tempatan membiarkan bir mereka bertambah di bilik bawah tanah yang berusia lebih dari 600 tahun di bawah istana Nuremberg. Untuk menghormati sejarah ini, pembungkusan "AEcht Nuernberger Kellerbier" mengambil masa yang asli. Label bir menunjukkan gambar tangan istana yang duduk di atas batu dan tong kayu di bilik bawah tanah, dibingkai oleh fon jenis gaya vintaj. Label pengedap dengan tanda dagang syarikat "St. Mauritius" dan gabus mahkota berwarna tembaga menyampaikan keahlian dan kepercayaan.