Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Projek Tipografi

Reflexio

Projek Tipografi Projek tipografi eksperimental yang menggabungkan pantulan pada cermin dengan huruf kertas yang dipotong oleh salah satu paksinya. Ini menghasilkan komposisi modular yang pernah difoto menunjukkan gambar 3D. Projek ini menggunakan sihir dan percanggahan visual untuk beralih dari bahasa digital ke dunia analog. Pembinaan huruf di cermin mencipta realiti baru dengan refleksi, yang bukan kebenaran atau kepalsuan.

Nama Projek : Reflexio, Nama pereka : Estudi Ramon Carreté, Nama pelanggan : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Projek Tipografi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.