Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Alam Awam

Quadrant Arcade

Alam Awam Arked yang disenaraikan Gred II telah diubah menjadi kehadiran jalan yang menarik dengan mengatur cahaya yang betul di tempat yang tepat. Umum, pencahayaan ambien digunakan secara holistik dan kesannya dipentaskan secara hierarki untuk mencapai variasi dalam corak cahaya yang menimbulkan minat dan mendorong peningkatan penggunaan ruang. Penggabungan strategik untuk reka bentuk dan penempatan pendiri fitur dinamik dikendalikan bersama dengan artis sehingga kesan visual kelihatan lebih halus daripada berlebihan. Dengan pudar siang, struktur elegan diserlahkan oleh irama pencahayaan elektrik.

Nama Projek : Quadrant Arcade, Nama pereka : Cehao Yu, Nama pelanggan : AECOM.

Quadrant Arcade Alam Awam

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.