Permainan Papan Persuasif 'Walk along, not alone' memperkenalkan persediaan akhir hayat dengan cara yang mesra dan berstruktur. Melalui permainan ini, warga emas imigran Cina belajar bagaimana menghadapi penuaan dan akhir hayat dalam konteks Belanda. Permainan ini menawarkan maklumat praktikal tentang persediaan akhir hayat, mewujudkan suasana selesa untuk berbincang tentang akhir hayat.
Nama Projek : Walk Along Not Alone, Nama pereka : Peixin Wang, Nama pelanggan : Pharos(Dutch Centre of Expertise on Health Disparities).
Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk sosial. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya reka bentuk sosial baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.