Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembesar Suara Resonans

The Voice of Ceramic

The Voice of Ceramic Pembesar Suara Resonans

Pembesar Suara Resonans Suara Seramik ialah satu siri pembesar suara resonans yang diperbuat daripada seramik untuk telefon bimbit. Pembesar suara ini menguatkan bunyi tanpa sebarang bekalan kuasa, jadi tidak ada elektrik yang digunakan. Telefon bimbit diletakkan secara menegak ke dalam alur di tengah badan pembesar suara. Bunyi daripada saluran keluar telefon memasuki ruang resonans dan dikuatkan, dengan bass yang diperkukuh. Muzik dikeluarkan melalui dua saluran keluar di sebelah kiri dan kanan, menghasilkan kesan stereo. Kelantangan muzik yang sama boleh ditingkatkan sebanyak 12 dB. Seramik mempunyai sejarah yang panjang sebagai bahan untuk alat muzik di China.

Nama Projek : The Voice of Ceramic, Nama pereka : Hangzhou Keydo Industrial Design Co.,Ltd, Nama pelanggan : Zhejiang Sci-Tech University Keydo Design Studio.

The Voice of Ceramic Pembesar Suara Resonans

Reka bentuk yang baik ini merupakan pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk seni halus dan instalasi seni. Anda pasti patut melihat portfolio reka bentuk para pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak lagi karya reka bentuk seni halus dan instalasi seni yang baharu, inovatif, asli dan kreatif.

Promosikan reka bentuk anda