Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bingkai Cermin Mata

Bridgeside

Bridgeside Bingkai Cermin Mata

Bingkai Cermin Mata Reka bentuk ini diperbuat daripada aloi titanium dan resin melalui percetakan 3D. Engsel tanpa skru sendi pangsi (paten belum selesai) tersembunyi dalam bingkai hadapan mengurangkan hubungan pemasangan, yang memudahkan pengguna memakai dan menyimpan serta menjadikan produk unik dan bersepadu. Bahagian luar kuil dan permukaan hadapan bingkai direka bentuk dengan tekstur jejari, yang meningkatkan kekuatan bingkai dan menjadikannya mempunyai estetik yang boleh dikenali.

Nama Projek : Bridgeside, Nama pereka : Hongwei Li, Nama pelanggan : Xi'an Jiaotong University .

Bridgeside Bingkai Cermin Mata

Reka bentuk yang baik ini merupakan pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk perhiasan. Anda seharusnya melihat portfolio reka bentuk para pereka pemenang anugerah ini untuk menemui banyak karya reka bentuk barang kemas baharu, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.

Promosikan reka bentuk anda