Pemasangan Seni Seperti Walk of Fame di Los Angeles AS, Xiamen Golden Rooster dan Hundred Flowers Coast telah dibina untuk acara Festival Filem Ayam Emas China, yang kebanyakannya menampilkan Blings. Pemasangan berlatarbelakangkan laut, dengan lantai jambatan sebagai tapak, terdiri daripada 15 Bling keluli tahan karat berasaskan batu mentah tempatan sebagai prototaip, yang mewakili kesempurnaan sebagai bulan purnama. Di atas lantai bertatahkan lampu-lampu lantai, yang menambahkan sinaran dengan lampu di dalam Blings pada waktu malam, menunjukkan pemandangan bintang yang cemerlang dan berkilauan.
Nama Projek : Blings, Nama pereka : Yiming Min, Nama pelanggan : Xiamen Urban Environment Design & Engineering Co., Ltd. .
Reka bentuk yang menakjubkan ini telah memenangi anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk seni halus dan reka bentuk instalasi seni. Anda pasti patut melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang Anugerah Perak untuk menemui banyak lagi karya reka bentuk seni halus dan instalasi seni yang baharu, inovatif, asli dan kreatif.