Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Barang Kemas

The Diamond Lace

The Diamond Lace Set Barang Kemas

Set Barang Kemas Memperkenalkan Koleksi Renda Berlian, menampilkan cincin pernyataan, liontin, dan anting-anting yang semuanya dibuat dengan teliti daripada emas kuning 18k. Setiap kepingan mempamerkan butiran halus yang dihiasi dengan zamrud dan berlian. Diilhamkan oleh keindahan abadi muzik klasik, pereka bertujuan untuk membawa sentuhan moden kepada gaya klasik. Bahagian dalaman cincin yang bersudut tepat seperti cermin memantulkan batu pusat, mewujudkan kesan visual bercahaya, manakala bukaan berbentuk segitiga di bahagian sisi menyumbang kepada estetik kontemporarinya.

Nama Projek : The Diamond Lace, Nama pereka : Gregory Simonov, Nama pelanggan : G&D Unique Designs.

The Diamond Lace Set Barang Kemas

Reka bentuk yang menakjubkan ini telah memenangi anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk barang kemas. Anda seharusnya melihat portfolio reka bentuk para pereka yang memenangi anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk barang kemas baharu, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Pereka hari ini

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.

Promosikan reka bentuk anda