Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lobi Dan Ruang Istirahat Bangunan Kediaman

Light Music

Light Music Lobi Dan Ruang Istirahat Bangunan Kediaman

Lobi Dan Ruang Istirahat Bangunan Kediaman Untuk Light Music, reka bentuk lobi dan ruang rehat kediaman, Armand Graham dan Aaron Yassin dari A + A Studio yang berpusat di New York City ingin menghubungkan ruang dengan kejiranan dinamis Adams Morgan di Washington DC, tempat hiburan malam dan muzik, dari jazz Go-go to punk rock dan elektronik selalu menjadi pusat. Inilah inspirasi kreatif mereka; hasilnya adalah ruang unik yang menggabungkan kaedah fabrikasi canggih digital dengan teknik artisanal tradisional untuk mewujudkan dunia yang mengasyikkan dengan nadi dan iramanya sendiri yang memberi penghormatan kepada muzik asli DC yang bersemangat.

Nama Projek : Light Music, Nama pereka : Aaron Yassin, Nama pelanggan : A+A Studio.

Light Music Lobi Dan Ruang Istirahat Bangunan Kediaman

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas di ruang dalaman dan pertandingan reka bentuk pameran. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya dalaman dan reka bentuk pameran ruang dalaman dan kreatif baru, inovatif, asli.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Pereka hari ini

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.

Promosikan reka bentuk anda