Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangku

Carbon Activated Timber

Carbon Activated Timber Bangku

Bangku Bangku Kayu Teraktif Karbon direka untuk kawasan awam dan diperbuat daripada papan kayu terpakai semula. Ia mencabar tanggapan tentang berat dan kestabilan. Walaupun isipadu papan kayu kelihatan seperti blok yang besar, ia hanya disambungkan secara longgar dan berada dalam keadaan tidak stabil. Benang halus gentian karbon mengikat blok-blok besar tersebut untuk memberikan kestabilan. Ia juga mengukuhkan blok-blok tersebut untuk menambah kekuatan kepada papan kayu.

Nama Projek : Carbon Activated Timber, Nama pereka : Michael Budig, Nama pelanggan : Singapore University of Technology and Design.

Carbon Activated Timber Bangku

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam produk, projek dan pertandingan reka bentuk hijau yang lestari. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak produk, projek dan reka bentuk hijau baru, inovatif, asli dan kreatif lestari yang lain.

Promosikan reka bentuk anda