Pembawa Basikal Eazzy2 ialah pembawa basikal yang dipasang pada bola penarik untuk kereta. Dua buah basikal yang berbeza bentuk dan saiz boleh dibawa, sehingga jumlah muatan 40 kilogram. Sistem bola penarik pancang pantas membolehkan pembawa dipasang dan ditanggalkan dengan satu tindakan pancang yang mudah. Rangkanya boleh dicondongkan supaya but kereta boleh dibuka tanpa perlu menanggalkan pembawa. Pemegang terbenam, rel pemandu berbentuk U dan roda membantu pemasangan, pemuatan dan penyimpanan. Keluli dan plastik digunakan, dan kimpalan robotik meningkatkan kekukuhan serta mengurangkan getaran dan bunyi.
Nama Projek : Eazzy Two, Nama pereka : Chiu-Kuei Wang, H. Espesset, F. Girod, Nama pelanggan : KINGRACK INDUSTRIAL CO., LTD..
Reka bentuk yang menakjubkan ini merupakan pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk peralatan barangan sukan, kecergasan dan rekreasi. Anda pastinya patut melihat portfolio reka bentuk para pereka pemenang Anugerah Perak untuk menemui banyak lagi karya reka bentuk peralatan sukan, kecergasan dan rekreasi yang baharu, inovatif, asli dan kreatif.