Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Rumah Dan Pejabat

Flying Table

Perabot Rumah Dan Pejabat Perabot unik, yang membawa kegembiraan. Cukup untuk menghasilkan. Beri ilusi pergerakan. Tidak ada analog lain untuk perabot ini. Pada pandangan pertama, seseorang dapat membayangkan bahawa meja tidak akan berdiri dan akan segera jatuh, tetapi, dengan menggabungkan tiga butiran utama: bingkai logam, kabinet dengan laci dan bahagian atas meja, pembinaannya menjadi stabil dan sukar. Idea ini dapat digunakan dengan kabinet, capboard dan lain-lain. Semua produk akan membawa ilusi terbang.

Nama Projek : Flying Table, Nama pereka : Viktor Kovtun, Nama pelanggan : Xo-Xo-L design.

Flying Table Perabot Rumah Dan Pejabat

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.