Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Rumah Dan Pejabat

Flying Table

Perabot Rumah Dan Pejabat Perabot unik, yang membawa kegembiraan. Cukup untuk menghasilkan. Beri ilusi pergerakan. Tidak ada analog lain untuk perabot ini. Pada pandangan pertama, seseorang dapat membayangkan bahawa meja tidak akan berdiri dan akan segera jatuh, tetapi, dengan menggabungkan tiga butiran utama: bingkai logam, kabinet dengan laci dan bahagian atas meja, pembinaannya menjadi stabil dan sukar. Idea ini dapat digunakan dengan kabinet, capboard dan lain-lain. Semua produk akan membawa ilusi terbang.

Nama Projek : Flying Table, Nama pereka : Viktor Kovtun, Nama pelanggan : Xo-Xo-L design.

Flying Table Perabot Rumah Dan Pejabat

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.