Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Rehat

Opa

Kerusi Rehat Bentuk paip keluli tahan karat tunggal yang cantik dan pelik yang memberi bentuk kepada perabot inilah yang menjadikan kerusi santai ini begitu menarik. Paip lenturan dan papan lapis bengkok membentuk kerusi menjadikannya sangat elastik dan selesa. Reka bentuknya terasa sangat ringan dan halus.

Nama Projek : Opa, Nama pereka : Claudio Sibille, Nama pelanggan : .

Opa Kerusi Rehat

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.