Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Menara Pertanian Loteng

Floating Nests

Menara Pertanian Loteng Menara Loft London Farm dalam bentuk pohon raksasa khayalan di mana mahkota tiruan dua formasi loteng besar diletakkan sebagai sarang terapung. Visi semangat hidup yang belum pernah terjadi sebelumnya (joie de vivre) sementara, pada masa yang sama, menggunakan keseluruhan logistik Metropolitan. "Konsep sarang terapung" didasarkan pada eksploitasi tinggi ruang udara di atas sebidang tanah yang berkaitan dengan kesan minimum pada kawasan plot yang ada. Penggunaan utama semua peringkat sarang ditakrifkan sebagai campuran kawasan pertanian menegak dan kawasan loteng yang dapat dihuni.

Nama Projek : Floating Nests, Nama pereka : Peter Stasek, Nama pelanggan : London .

Floating Nests Menara Pertanian Loteng

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.