Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jadual Akhir

TIND End Table

Jadual Akhir Jadual Akhir TIND adalah meja kecil yang mesra alam dengan kehadiran visual yang kuat. Bahagian atas keluli yang dikitar semula telah dipotong air dengan corak yang rumit yang menghasilkan corak cahaya dan bayangan yang jelas. Bentuk kaki buluh ditentukan oleh corak di bahagian atas keluli, dan masing-masing empat belas kaki melewati bahagian atas keluli dan kemudian dipotong rata. Dilihat dari atas, buluh berkarbonat menghasilkan corak penahan, disandingkan dengan keluli berlubang. Buluh adalah bahan mentah yang cepat diperbaharui, kerana buluh adalah rumput yang tumbuh dengan cepat, bukan produk kayu.

Nama Projek : TIND End Table, Nama pereka : Nils Finne, Nama pelanggan : FINNE Architects.

TIND End Table Jadual Akhir

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.