Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

ICICLE

Kerusi Saya fikir tempat duduk adalah anggota reka bentuk dalaman yang paling penting dan keperibadian. Juga mempunyai peranan luar biasa di luar dan di dalam rumah. Selalu kerusi adalah tempat untuk duduk, berehat, dan berehat semasa anda sampai. Selain itu, setiap orang mempunyai perasaan yang baik mengenai perkara ini masalah. Sekarang apa yang akan berlaku sekiranya bahagian yang selamat dan indah yang anda andalkan menjadi unsur ganas dan tidak selamat? Inilah perasaan yang ingin saya tunjukkan.

Nama Projek : ICICLE, Nama pereka : Ali Alavi, Nama pelanggan : Ali Alavi design.

ICICLE Kerusi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.