Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Singki

SEREL Purity

Singki Serel Purity Washbasin mengambil tempat di bilik mandi dengan bentuk mangkuk yang unik dan menakjubkan. Pendekatan umum dalam reka bentuk lubang air sisa yang tidak dapat dilihat. Pendekatan ini mempengaruhi reka bentuk dengan sangat penting dan menyebabkan perincian terperinci dikembangkan. Dengan pendekatan ini singki Serel Purity nampak tulen, halus, elegan dan selaras dengan integriti umum reka bentuk. SEREL Purity Washbasin, yang memiliki dominasi bentuk lembut, mengundang pengguna ke futurisme.

Nama Projek : SEREL Purity, Nama pereka : SEREL Seramic Factory, Nama pelanggan : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Singki

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.