Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Memasak Api

Firo

Set Memasak Api FIRO adalah set memasak 5kg pelbagai fungsi dan mudah alih untuk setiap api terbuka. Ketuhar memegang 4 periuk, terpasang yang boleh ditanggalkan pada pembinaan rel laci dengan sokongan berpusing untuk mengekalkan tahap makanan. Dengan demikian cara FIRO dapat digunakan dengan mudah dan selamat seperti laci tanpa menumpahkan makanan sementara oven meletakkan separuh jalan di dalam api. Periuk digunakan untuk tujuan memasak dan makan dan dikendalikan dengan alat makan yang menjepit di setiap sisi periuk untuk membawanya ke dalam poket penebat suhu semasa panas. Ia juga merangkumi selimut yang juga beg yang menyimpan semua peralatan berguna.

Nama Projek : Firo, Nama pereka : Andrea Sosinski, Nama pelanggan : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Set Memasak Api

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.