Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Memasak Api

Firo

Set Memasak Api FIRO adalah set memasak 5kg pelbagai fungsi dan mudah alih untuk setiap api terbuka. Ketuhar memegang 4 periuk, terpasang yang boleh ditanggalkan pada pembinaan rel laci dengan sokongan berpusing untuk mengekalkan tahap makanan. Dengan demikian cara FIRO dapat digunakan dengan mudah dan selamat seperti laci tanpa menumpahkan makanan sementara oven meletakkan separuh jalan di dalam api. Periuk digunakan untuk tujuan memasak dan makan dan dikendalikan dengan alat makan yang menjepit di setiap sisi periuk untuk membawanya ke dalam poket penebat suhu semasa panas. Ia juga merangkumi selimut yang juga beg yang menyimpan semua peralatan berguna.

Nama Projek : Firo, Nama pereka : Andrea Sosinski, Nama pelanggan : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Set Memasak Api

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.