Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Laman Web

Tailor Made Fragrance

Laman Web Tailor Made Fragrance lahir dari pengalaman syarikat Itali yang mengkhususkan diri dalam pengembangan dan pengeluaran pembungkusan utama untuk sektor wangian, penjagaan kulit, kosmetik warna dan wangian rumah. Peranan Webgriffe adalah untuk menyokong Strategi Perniagaan pelanggan dengan merancang penyelesaian yang memihak kepada Kesedaran Jenama dan pelancaran Unit Perniagaan baru yang difokuskan untuk membiarkan pengguna membuat minyak wangi unik dan disesuaikan sepenuhnya, merupakan langkah awal dari proses pertumbuhan industri yang luas dan segmentasi penawaran B2B.

Nama Projek : Tailor Made Fragrance, Nama pereka : Cristian Galletti, Nama pelanggan : Tailor Made Fragrance.

Tailor Made Fragrance Laman Web

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.