Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penutup Tudung

Black Hole Hood

Penutup Tudung Rangkaian tudung ini direka dengan inspirasi dari Black Hole dan Worm Hole menjadikan produk itu cantik dan moden, yang semuanya menimbulkan perasaan emosi dan berpatutan. Ia menjadikan detik-detik emosi dan penggunaan yang mudah semasa memasak. Ringan, mudah dipasang, mudah dibersihkan dan direka untuk dapur iland moden.

Nama Projek : Black Hole Hood, Nama pereka : Elham Mirzapour, Nama pelanggan : Arena Design Studio.

Black Hole Hood Penutup Tudung

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.