Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan Dan Sistem Bunyi

Luminous

Pencahayaan Dan Sistem Bunyi Luminous direka untuk menawarkan penyelesaian pencahayaan ergonomik dan sistem suara sekeliling dalam satu produk. Ini bertujuan untuk mewujudkan emosi yang ingin dirasakan oleh pengguna dan memanfaatkan gabungan bunyi dan cahaya untuk mencapai tujuan ini. Sistem bunyi dikembangkan berdasarkan pantulan suara dan mensimulasikan bunyi sekeliling 3D di dalam bilik tanpa memerlukan pendawaian dan memasang banyak pembesar suara di sekitar tempat. Sebagai lampu loket, Luminous mencipta pencahayaan langsung dan tidak langsung. Sistem pencahayaan ini memberikan cahaya kontras yang lembut, seragam, dan rendah yang dapat mencegah masalah silau dan penglihatan.

Nama Projek : Luminous, Nama pereka : Mohammad Hossein Namayandegi, Nama pelanggan : M. Namayandegi.

Luminous Pencahayaan Dan Sistem Bunyi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.