Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Candelier

Lory Duck

Candelier Lory Duck direka sebagai sistem suspensi yang dipasang dari modul yang terbuat dari tembaga dan kaca epoksi, masing-masing menyerupai bebek yang meluncur dengan mudah melalui perairan yang sejuk. Modul ini juga menawarkan kebolehaturan; dengan sentuhan, masing-masing dapat disesuaikan untuk menghadap ke arah mana pun dan menggantung pada ketinggian apa pun. Bentuk asas lampu dilahirkan dengan cepat. Namun, ia memerlukan penelitian dan pengembangan selama berbulan-bulan dengan prototaip yang tidak terhitung jumlahnya untuk mewujudkan keseimbangan sempurna dan penampilan terbaik dari semua sudut yang mungkin.

Nama Projek : Lory Duck, Nama pereka : Calaras Serghei, Nama pelanggan : Siero Carandash brand.

Lory Duck Candelier

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.