Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan Untuk Makanan Kesihatan Korea

Darin

Pembungkusan Untuk Makanan Kesihatan Korea Darin direka untuk membebaskan orang moden dari keengganan terhadap produk makanan kesihatan tradisional Korea dalam masyarakat yang keletihan, yang menampilkan kejelasan grafik yang ringkas dalam menyampaikan bungkusan untuk kepekaan orang moden, tidak seperti gambar yang tidak dirancang yang telah digunakan oleh kedai makanan kesihatan tradisional Korea . Semua reka bentuk dibuat dari motif peredaran darah, menggambarkan tujuan memberikan kecergasan dan kesihatan kepada 20-an dan 30-an yang letih.

Nama Projek : Darin, Nama pereka : Hee soo Son, Nama pelanggan : Darin.

Darin Pembungkusan Untuk Makanan Kesihatan Korea

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.