Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kafe

Perception

Kafe Kafe nuansa kayu hangat kecil ini terletak di sudut persimpangan jalan dalam persekitaran yang tenang. Zon persiapan terbuka terpusat menjadikan pengalaman barista yang bersih dan luas kepada pengunjung di mana-mana tempat duduk bar atau kerusi meja di kafe. Objek siling yang disebut "Shading tree" bermula dari bahagian belakang zon persiapan, dan ia meliputi zon pelanggan untuk menjadikan suasana kafe ini menjadi keseluruhan. Ia memberikan kesan spasial yang luar biasa kepada pengunjung dan juga menjadi medium bagi orang-orang yang ingin tersesat dengan rasa kopi.

Nama Projek : Perception, Nama pereka : Haejun Jung, Nama pelanggan : Perception.

Perception Kafe

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.