Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Pintar

Fluid Cube and Snake

Perabot Pintar Hello Wood mencipta barisan perabot luaran dengan fungsi pintar untuk ruang komuniti. Merangka semula genre perabot awam, mereka merancang pemasangan yang menarik dan berfungsi secara visual, dilengkapi sistem pencahayaan dan outlet USB, yang memerlukan penyatuan panel solar dan bateri. Ular adalah struktur modular; elemennya berubah-ubah agar sesuai dengan laman web yang diberikan. Fluid Cube adalah unit tetap dengan bahagian atas kaca yang menampilkan sel suria. Studio percaya bahawa tujuan reka bentuk adalah mengubah artikel penggunaan sehari-hari menjadi objek yang disukai.

Nama Projek : Fluid Cube and Snake, Nama pereka : Hello Wood, Nama pelanggan : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Perabot Pintar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.