Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

Two in One

Kerusi Saya berpendapat bahawa gabungan perhiasan dari plastik dan papan lapis (kayu) sangat sesuai. Asas idea dan pembinaan kerusi ini adalah arka-tapal kuda. Ark-tapal kuda boleh mempunyai warna apa pun, tetapi wajib diperkuat oleh dua pasang batang keluli, kerana cerun negatif kaki depan menimbulkan momen tambahan, dan, untuk alasan ini, beban tambahan pada mereka. Bahagian belakang kerusi boleh dibuat dari papan lapis dan diteruskan pada mesin kawalan berangka. Bahagian belakang dan depan boleh dihasilkan secara individu dan kemudian dilekatkan (pada pin) atau dipasang

Nama Projek : Two in One, Nama pereka : Viktor Kovtun, Nama pelanggan : Xo-Xo-L design.

Two in One Kerusi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.