Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Televisyen Led 47 "yang Menyokong Siaran Hd

Triump

Televisyen Led 47 "yang Menyokong Siaran Hd Pendekatan konstruktivis yang merangsang perasaan ramping, bahagian tepi yang rapi telah menjadi inspirasi kami. Pereka ingin menyuburkan deria visual dan visual penonton dengan ilusi yang dibuat dengan bahan yang berbeza seperti kaca, logam lembaran, permukaan bersalut krom dan cahaya putih.

Nama Projek : Triump, Nama pereka : Vestel ID Team, Nama pelanggan : .

Triump Televisyen Led 47 "yang Menyokong Siaran Hd

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.