Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tv Kelas Atas

La Torre

Tv Kelas Atas Dalam reka bentuk ini, tidak ada penutup depan yang memegang paparan. TV dipegang oleh kabinet belakang yang tersembunyi di belakang panel paparan. Bezel tipis eloxal yang mengelilingi paparan digunakan hanya untuk ilusi kosmetik. Atas semua alasan ini, hanya elemen yang dominan adalah paparan yang berbeza dengan bentuk TV biasa. Menara Eiffel adalah sumber inspirasi bagi La Torre. Beberapa persamaan utama kedua-duanya adalah reformis pada masa mereka dan mempunyai pandangan sisi yang sama.

Nama Projek : La Torre, Nama pereka : Vestel ID Team, Nama pelanggan : .

La Torre Tv Kelas Atas

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.