Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja

UFO

Meja Gabungan kaca, logam dan kayu. Reka bentuk masa kini menyokong konsep syarikat reka bentuk Xo-Xo-l, yang digambarkan sebagai "Perabot emosi positif". Reka bentuknya sangat berfungsi, walaupun luarannya sangat ringan dan unik. Unit ini adalah unit pembongkaran sepenuhnya, yang dapat dibongkar dan dipasang di mana-mana tempat.

Nama Projek : UFO, Nama pereka : Viktor Kovtun, Nama pelanggan : Xo-Xo-L design.

UFO Meja

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.