Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kasut Mewah

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Kasut Mewah Garis "permata sandal / berbentuk" Gianluca Tamburini, yang disebut Conspiracy, didirikan pada tahun 2010. Kasut konspirasi menggabungkan teknologi dan estetika dengan mudah. Tumit dan tapak kaki dibuat dari bahan seperti alluminium ringan dan titanium, yang dilemparkan dalam bentuk ukiran. Siluet kasut kemudian diserlahkan dengan batu separa / berharga dan hiasan mewah yang lain. Teknologi tinggi dan bahan canggih membentuk patung moden, berbentuk sandal, tetapi sentuhan dan pengalaman para pengrajin Itali yang mahir masih dapat dilihat.

Nama Projek : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Nama pereka : Gianluca Tamburini, Nama pelanggan : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Kasut Mewah

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.