Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Almari

Deco

Almari Satu almari digantung di atas yang lain. Reka bentuk yang sangat unik, yang membolehkan perabot tidak memenuhi ruang, kerana kotak tidak berdiri di atas lantai, tetapi digantung. Sangat senang digunakan, kerana kotak dibahagikan mengikut kumpulan dan dengan cara ini sangat senang digunakan oleh pengguna. Variasi warna bahan tersedia.

Nama Projek : Deco, Nama pereka : Viktor Kovtun, Nama pelanggan : Xo-Xo-L design.

Deco Almari

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.