Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Almari

Deco

Almari Satu almari digantung di atas yang lain. Reka bentuk yang sangat unik, yang membolehkan perabot tidak memenuhi ruang, kerana kotak tidak berdiri di atas lantai, tetapi digantung. Sangat senang digunakan, kerana kotak dibahagikan mengikut kumpulan dan dengan cara ini sangat senang digunakan oleh pengguna. Variasi warna bahan tersedia.

Nama Projek : Deco, Nama pereka : Viktor Kovtun, Nama pelanggan : Xo-Xo-L design.

Deco Almari

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.