Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Almari

Deco

Almari Satu almari digantung di atas yang lain. Reka bentuk yang sangat unik, yang membolehkan perabot tidak memenuhi ruang, kerana kotak tidak berdiri di atas lantai, tetapi digantung. Sangat senang digunakan, kerana kotak dibahagikan mengikut kumpulan dan dengan cara ini sangat senang digunakan oleh pengguna. Variasi warna bahan tersedia.

Nama Projek : Deco, Nama pereka : Viktor Kovtun, Nama pelanggan : Xo-Xo-L design.

Deco Almari

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.