Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Gula Batu

Two spoons of sugar

Gula Batu Minum teh atau minum kopi bukan hanya untuk menghilangkan dahaga. Ini adalah upacara memanjakan dan berkongsi. Menambah gula ke kopi atau teh anda semudah anda mengingati Angka Romawi! Sama ada anda memerlukan satu sudu gula atau dua atau tiga, anda hanya perlu memilih salah satu daripada tiga angka yang terbuat dari gula dan memasukkannya ke dalam minuman panas / sejuk anda. Satu tindakan dan tujuan anda diselesaikan. Tidak ada sudu, tidak ada ukuran, ia menjadi sederhana.

Nama Projek : Two spoons of sugar, Nama pereka : Stav Axenfeld, Nama pelanggan : .

Two spoons of sugar Gula Batu

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.