Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Gerbang Digital

National Bank of Greece's i-bank

Gerbang Digital Kedai konsep yang menempatkan dan memberi panduan mengenai tawaran perbankan dalam talian, mudah alih dan telefon. Tidak ada kaunter - sebaliknya pelanggan menggunakan komputer di kedai untuk menyelesaikan transaksi perbankan harian misalnya. membuat pesanan dan melihat pernyataan, dengan sokongan pasukan 4 orang kedai. Aplikasi NBG tersedia di iPad dan iPhone di stand 'Great Ideas' pusat, bilik peribadi boleh digunakan untuk perbankan internet dan telefon, dan skrin sentuh dalam Zon Interaktif membolehkan pengunjung mengakses perkhidmatan perbankan dan bermain permainan.

Nama Projek : National Bank of Greece's i-bank , Nama pereka : Allen International, Nama pelanggan : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Gerbang Digital

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.