Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu

Capsule Lamp

Lampu Lampu pada mulanya direka untuk jenama pakaian kanak-kanak. Inspirasi berasal dari mainan kapsul yang diperoleh anak-anak dari mesin layan diri yang biasanya terdapat di depan kedai. Melihat lampu, seseorang dapat melihat sekumpulan mainan kapsul berwarna-warni, masing-masing membawa keinginan dan kegembiraan yang membangkitkan jiwa muda. Bilangan kapsul boleh disesuaikan dan kandungannya diganti sesuka hati. Dari hal-hal sepele sehinggalah hiasan khas, setiap objek yang anda masukkan ke dalam kapsul menjadi narasi unik anda sendiri, sehingga mengaburkan kehidupan dan fikiran anda pada waktu tertentu.

Nama Projek : Capsule Lamp, Nama pereka : Lam Wai Ming, Nama pelanggan : .

Capsule Lamp Lampu

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.