Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pameran Lampu Dan Kedai

Light Design Center Speyer, Germany

Pameran Lampu Dan Kedai Ruang pameran Light Center Speyer baru, yang terletak di sebuah bangunan kilang, akan dirancang sebagai ruang pameran, kawasan perundingan dan tempat pertemuan. Di sini, bingkai yang menghasilkan kesan sinergi reka bentuk dalaman dibuat untuk semua trend cahaya, teknologi dan reka bentuk cahaya terkini. Strukturnya yang canggih adalah untuk membangun tulang belakang keseluruhan pameran cahaya, tetapi pada masa yang sama tidak pernah membayangi keutamaan objek pencahayaan yang akan dipamerkan. Untuk tujuan ini, alam menciptakan bentuk penyatuan sebagai inspirasi: "twister", fenomena semula jadi dengan kekuatan yang tidak dapat dilihat ...

Nama Projek : Light Design Center Speyer, Germany, Nama pereka : Peter Stasek, Nama pelanggan : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Pameran Lampu Dan Kedai

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.