Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Basikal Lipat

DONUT

Basikal Lipat Konsep basikal mudah dilipat yang dilipat menjadi bingkai bulat tanpa bahagian basikal yang menonjol di luar bingkai. Basikal ini kelihatan seperti bulatan setelah dilipat, yang dapat dengan mudah dibawa, disimpan dan disimpan. Basikal ini mempunyai bingkai aloi aluminium bulat yang mengambil beban penunggang. Garpu depan dan belakang dipusingkan ke bingkai bulat. Basikal ini mempunyai pedal tubular yang meluncur serta berputar di dalam bar engkol. pemacu digunakan untuk memindahkan gerakan ke roda belakang. Tempat duduk & pegangan boleh laras tinggi dengan GPS, Pemain Muzik dan Cyclometer.

Nama Projek : DONUT, Nama pereka : Arvind Mahabaleshwara, Nama pelanggan : .

DONUT Basikal Lipat

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.