Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mainan

Minimals

Mainan Minimal adalah garis haiwan modular yang menggemaskan yang dicirikan oleh penggunaan palet warna primer dan bentuk geometri. Nama itu berasal, pada satu masa, dari kata "Minimalisme" dan penguncupan "Mini-Animals". Sudah tentu, mereka bersedia untuk mengungkap intipati permainan dengan menghilangkan semua bentuk, ciri dan konsep yang tidak penting. Bersama-sama, mereka membuat pantone warna, haiwan, pakaian dan pola dasar, mendorong orang untuk memilih watak yang mereka kenal.

Nama Projek : Minimals, Nama pereka : Sebastián Burga, Nama pelanggan : Minimals.

Minimals Mainan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.