Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sudu, Hadiah

Naming Spoon

Sudu, Hadiah 'Naming Spoon' datang dari keperluan untuk menawarkan alternatif moden dan popular untuk hadiah Pembaptisan tradisional, dari sudu. Saya mahu membuat sudu yang boleh diperibadikan dan dinamakan sebagai 'Naming Spoon'. Majlis Penamaan, telah meningkat populariti sejak kebelakangan ini. Saya ingin membuat objek, 'Naming Spoon', yang akan diberikan pada Majlis Penamaan atau Pembaptisan Setiap 'Naming Spoon' adalah unik dan dapat diperibadikan dengan penerima Batu Kelahiran dan diinisialisasi dan dapat dipersembahkan sebagai pusaka keluarga warisan.

Nama Projek : Naming Spoon, Nama pereka : Katherine Alexandra Brunacci, Nama pelanggan : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Sudu, Hadiah

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.