Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Dalaman Pejabat Kreatif

Reckitt Benckiser office design

Reka Bentuk Dalaman Pejabat Kreatif Permintaan pelanggan adalah untuk merancang pejabat moden yang terbuka dan berterusan. Perlu diingat bahawa pencahayaannya sangat baik dan memanfaatkan semua ruang yang bagus secara optik Jangan tutup. Bahagian ruang makan dan dapur terbuka kami berusaha untuk membuat para pekerja merasakan kedai kopi yang bergaya. Setelah diperkenalkan pasukan muda RB, lingkungan loteng dan warna jenama syarikat, sebulat suara memilih reka bentuk dalaman gaya seni jalanan.

Nama Projek : Reckitt Benckiser office design, Nama pereka : Zoltan Madosfalvi, Nama pelanggan : .

Reckitt Benckiser office design Reka Bentuk Dalaman Pejabat Kreatif

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.