Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Yang Tumbuh

BB Little Garden

Lampu Yang Tumbuh Projek ini mencadangkan untuk menyokong penggunaan baru ini yang memberikan pengalaman memasak deria yang lebih lengkap. Taman BB Little adalah lampu yang tumbuh berseri, ingin melihat semula tempat tanaman aromatik di dalam dapur. Ini adalah kelantangan dengan garis yang jelas, sebagai objek minimalis yang sebenarnya. Reka bentuk yang rapi telah dikaji khusus untuk menyesuaikan diri dengan berbagai persekitaran dalaman dan memberikan catatan khas ke dapur. Taman BB kecil adalah kerangka untuk tumbuh-tumbuhan, garis tulennya membesarkannya dan tidak mengganggu pembacaan.

Nama Projek : BB Little Garden, Nama pereka : Martouzet Fran├žois-Xavier, Nama pelanggan : Hall Design.

BB Little Garden Lampu Yang Tumbuh

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.