Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi, Kerusi Susun

xifix-one

Kerusi, Kerusi Susun Reka bentuknya berdasarkan minimum fizik dan bahan yang diperlukan, penggunaan berganda, dalaman-luaran, Kerusi Sudut, Kerusi Susun, lembut bulat, Feng Shui. Pembinaan galas berat terdiri daripada satu paip yang tidak berkesudahan. Tempat duduk dipasang pada dua titik paksi dan diletakkan di atas titik ketiga pembinaan. Titik terpaku paksi di bingkai membolehkan tempat duduk dilipat ke belakang dan kerusi dapat ditumpuk satu sama lain. Tempat duduk boleh ditanggalkan dengan mudah, bahan, pelapis, bentuk, warna dan reka bentuk yang berbeza dapat ditukar.

Nama Projek : xifix-one, Nama pereka : Juergen Josef Goetzmann, Nama pelanggan : Creativbuero.

xifix-one Kerusi, Kerusi Susun

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.