Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Goyang

WIRE

Kerusi Goyang Dengan menggunakan teknik putaran CNC, WIRE dibentuk oleh dua kepingan tiub aluminium. Walaupun kerusi berfungsi, kelihatan seperti wayar tergantung di permukaan rata. Ruang tempat duduk tersembunyi di paip. Kerusi mempunyai struktur yang unik dengan keseimbangan diri yang sangat baik. Ia adalah bahagian tahan lama, stabil dan lestari dengan kos bahan rendah dan penampilan mewah. Kawat mudah dihasilkan. Juga, bahan ringan dan tahan karat menjadikannya baik untuk kegunaan luaran dan dalaman.

Nama Projek : WIRE, Nama pereka : Hong Zhu, Nama pelanggan : .

WIRE Kerusi Goyang

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.